Nedløbsrør rensning

Katagorie

Nedløbsrør rensning

Uanset taget er det nødvendigtmed nedløbsrør. Det er nedløbsrørene, der sørger for, at regnvand bliver ledt vækfra dit tag og ned i afløbssystemet. Derfor er det også vigtigt, at dine nedløbsrører rene og ryddelige.

Det er ikke kun regnvand,der kan løbe gennem dine nedløbsrør. Her kan både skidt, blade og affald ogsåkomme forbi, og derfor er det vigtigt med lejlighedsvis nedløbsrør rensning.Med en grundig nedløbsrør rensning undgår du oversvømmelser, vandskader og i værstefald taglækager, og derfor bør du altid prioritere jævnlige nedløbsrørrensninger.

Sådan renser vi dine nedløbsrør

Hos Tag Rens A/S tager vinedløbsrør rensning seriøst. Det er nemlig vigtigt, at processen bliverplanlagt nøje, så nedløbsrør rensningen er effektiv, men stadig skånsom modnedløbsrørene.

Derfor starter vi altidmed at inspicere nedløbsrørene. Her får vi os et overblik over omfanget af bådesnavs og blokeringer. På baggrund heraf kan vi præcist vurdere, hvordan vibedst foretager en nedløbsrør rensning af netop dine nedløbsrør.

Til selve nedløbsrørrensningen anvender vi specialværktøj og særlige teknikker. På den måde får vifjernet eventuelle forhindringer og blokader, så regnvandet igen kan løbe friti nedløbsrørene.

Miljøvenlige rensningsmetoder

Når du vælger Tag RensA/S, vælger du samtidigt også en bæredygtig tilgang til nedløbsrør rensning. Vianvender altid så skånsomme rensemidler som muligt, når vi renser tag,tagrender og nedløbsrør. Mere konkret benytter vi os af det miljøgodkendtealgemiddel Neutralon® og helt almindeligt rent vand, når vi rykker ud.

Når vi er færdige medrensningen af dine nedløbsrør, frasorterer vi eventuelt affald, der måtte værei spildevandet. Vi sikrer derfor, at restaffaldet blive håndteret korrekt, og påden måde gør vi vores bedste for at beskytte miljøet, når vi foretager nedløbsrørrensning.

Forebyggelse er bedre end udbedring

Nogle mennesker tror, aten nedløbsrør rensning først er relevant, når nedløbsrørene ikke længerefungerer. Men sådan forholder det sig ikke. I stedet er det en god idé med jævnligenedløbsrør rensninger, så du netop undgår, at nedløbsrørene stopper helt til. Såkan du nemlig undgå, at blokeringerne overhovedet opstår i første omgang, og duundgår eventuelle skader, forårsaget af regnvand, der ikke kan løbe væk.

Oftest er det også langtnemmere at foretage en forebyggende rensning af dine nedløbsrør frem for enudbedrende.