Tag maling af de fleste typer tage

Katagorie

Tag

Tag maling af de fleste typer tage

Tagmaling af alle typer tag

Trænger dit tag til atblive malet? Hos TagRens A/S er vi specialister i tagmaling  

Når taget skal males, ervalget af en passende type tagmaling altafgørende. Den rette type tagmaling vilnemlig både kunne sikre det pæneste resultat og en langvarig beskyttelse aftaget. Tagrens A/S varetager processen fra start til slut.

Hvor ofte skal mit tag males?

Hvor ofte det erhensigtsmæssigt at male taget, afhænger af flere forskellige faktorer, herundertagets tilstand, tagets materiale og diverse former for miljømæssige faktorer. Somsagt variere det meget fra tag til tag og vi anbefaler altid, at du kontakteren af TagRens fagfolk, der kan fortælle dig mere om dit tags levetid.

En god tommelfingerregellyder hvis tagmalingen er begyndt at skalle af, kan det i nogle tilfælde være nødvendigtat sætte ind tidligere, så skaderne udbedres, og taget igen er optimaltbeskyttet.

Hvad er fordelene ved tagmaling?

Uanset om du erboligejer, ejendomsadministrator eller på anden vis ansvarlig for én ellerflere bygningers vedligeholdelse, er det vigtigt, at du ikke forsømmerbygningens tag. Tagets overflade er langt mere modtageligt overfor skader oggradvis nedbrydning, hvis det ikke er beskyttet.

Grundlæggende set hartagmaling tre fremtrædende fordele:

1. Beskytter mod det danske vejrs luner

I Danmark har vi et såkaldttempereret klima, hvilket betyder, at vi oplever fire årstider hvert år. Ettempereret klima har masser af fordele, men det har også den ulempe, at dubliver nødt til at forberede dig på lidt af hvert, når du renoverer ogvedligeholder dit hus.

Med tagmaling får du lagtet beskyttende lag, som kan værne dit tag mod både solens UV-stråler, regn,vind og sne. Dette beskyttende lag hjælper med at forhindre nedbrydningen aftagets materiale.

2. Et smukkere tag

Hjemmet er, hvor dubruger tid med dine nærmeste. Hjemmet er også, hvor du lader op tilhverdagens virvar af forpligtelser.

Et smukt tag bidrager tilhjemmets generelle udseende og æstetik. Taget udgør en stor del af bygningens yderside,og derfor er der ikke noget at sige til, hvis du er ked af at komme hjem til ethus, hvis tag ser beskidt, træt og trist ud.

Når du får renset ogmalet dit tag, vil taget fremstå som nyt, og huset vil kunne generobre denumiddelbart visuelle appel – til fordel for både dig selv og eventuelle køberei fremtiden.

3. Spar penge på regningerne

Nogle mennesker fravælgervedligeholdelsen af deres tag af budgetmæssige grunde. Men når du nogenlunderegelmæssigt får imprægneret eller malet dit tag, sparer du penge i det lange løb.Med den rette vedligeholdelse vil tagets samlede levetid forlænges og behovetfor hyppige reparationer være mindre.

Visse typer tagmaling harisolerende egenskaber. Når solens varme holdes ude af taget, bliver det nemmereat holde loftstemperaturen lav i sommermånederne og dermed spare påaircondition. Et velisoleret tag tillader dig ligeledes at forhindre varmetab ide kolde måneder, hvilket er gode nyheder for din energiregning.

Hos TagRens A/S tilbydervi tagmaling til en god pris per kvadratmeter, så kontakt os for et godt tilbudtil netop dit tag.

Maling eller imprægnering?

Både maling og imprægneringhar til formål at give dit tag ekstra beskyttelse mod diverse former forvejrforhold samt forhindre energispild. Om dit tag skal bruge maling eller imprægneringså hjælper vi dig med at finde den rette behandling til lige netop dit tag.  

Som sagt har vi hos TagRensA/S helt styr på den rigtige løsning, og vi løser selvfølgelig gerne opgavenfor dig.

Sådan foregår det, når vi maler dit tag

Før vi kan gå i gang med atmale dit tag, forbereder vi tagets overflade. Rensning af beton-tagsten ogandre tagmaterialer er essentielt, fordi alger, mos og diverse former for snavskan forhindre, at malingen binder ordentligt. Efter rensningen af beton-tagsten,udskifter vi også de dele af taget, der eventuelt måtte trænge til det.

Når taget er klargjort,bruger vi en maling, der passer til taget, og farven udvælger vi naturligvissammen med dig. I de fleste tilfælde skal malingen lægges i flere lag, og vi sørgerfor, at hvert lag er helt tør, før vi går i gang med det næste.

Til sidst foretager vi eninspektion, hvor vi også fjerner overskydende maling fra de omkringliggende områder.Og vupti – du står tilbage med et smukt vedligeholdt tag, der kan modstå lidtaf hvert i mange år frem.

Kontakt TagRens A/S i dag

Har du spørgsmål tilvores ydelser? Eller er du klar til at sætte os i gang med at male dit tag? Kontakt os nu, og få dét tag, som dit hjem fortjener.

Relateret artikler:

Forlænger tagmaling taget levetid?

Læs artiklen

Tag

Husk lige tagrenden

Læs artiklen

Tag