Algebehandling billigt, effektivt og miljøvenligt

Vi kan algebehandle alle typer tage, belægninger og facade, kontakt os for at høre om en løsning der passer til dig behov.

Fliserens
Fliserens
Fliserens
ALt under et tag

Algebehandling

Fliserens

Sådan foregår  algebehandling hos Tag Rens A/S

Før vi kommer hos dig

Vi har +25 års erfaring
Miljøvenlig og skånsom løsning
Vi kører på HELE sjælland uden kørseltillæg

Tag Rens A/S kontakter dig dagen før vi kommer og udfører din årlige vedligeholdelse pr telefon, sms og- eller email.Du behøver ikke være hjemme, vi skal blot have adgang til den eller de dele af ejendommen der skal behandles. Vi har som udgangspunkt behov for adgang til en vandpost og evt. alm. 220v strømudtag til tagrende tømning.Er du ikke hjemme når vi udfører behandlingen afleverer vi en besked i din postkasse med hvad vi har udført.

Algebehandling af taget

Desinficering med miljøgodkendt algemiddel
Forebygger ny vækst

Når vi algebehandler, bruger vi en væske, som nedbryder sporer og mikroorganismer.
Af hensyn til miljøet opsamler vi væsken fra tagrenden med vores specielle væske sugere. Vi blokerer nedløbsrøret og når algebehandlingen er færdig suger vi eventuelle overskydende væske op fra tagrenden.Væsken borttransporterer og bortskaffer vi på miljørigtig vis.

Proceduren er lovpligtig og kan medføre bøder til både husejer og virksomheden, hvis den ikke overholdes.Vi fjerner alger fra dit tag eller andre overflader med en effektiv behandling, der er godkendt af Miljøstyrelsen.

Algebehandling af fliser, facade m.m.

Skal du have behandlet dine fliser, facade, hegn m.m. er det vigtigt at vi kan komme til området. Store krukker og andre forhindringer der kan være svære for dig at flytte, kan vi hjælpe med er flytte eller vippe, så algemidlet kan komme til.

Optil 15års garanti
Over 25års erfaring

Priser

FAQ

Spørgsmål og Svar om fliserens

Kan vi fjerne en olieplet fra mine fliser?

Det hurtige svar er ja, dog med et par mindre forbehold. Der er nemlig nogle faktorer, som spiller ind, når man skal fjerne oliepletter fra fliser. Bl.a. hvor meget olie der er blevet spildt, hvor meget der er forsøgt tørret op, og især hvor længe olien har fået lov at sidde på fliserne.

HASTIGHED BETYDER MEGET

Jo længere tid en olieplet får lov at sidde, jo dybere vil den trænge ned i flisen. Trænger olien først dybt ned i flisen, vil det vanskeliggøre mulighederne for helt at kunne fjerne oliepletten igen. Vi anbefaler altid, at man får renset sine fliser, så snart oliespildet er konstateret. Jo hurtigere vi får lov til at reagere på din sag, jo større er chancen for, at vi kan fjerne olien uden at efterlade synlige skygger.

Behandling af olieplet:
En olieplet behandles med et opløsningsmiddel, som trænger ned i flisen og opløser olien. Herefter bliver fliserne renset med hedevand. Hedevandet renser både olie og opløsningsmidlet væk, så der kun er den rense flise tilbage. Afhængigt af olietype, oliemængde og hvor længe olien har fået lov at sidde, vil der være en risiko for, at al olien ikke bliver renset helt væk.

Kan i fjerne rust pletter på fliserne?

Det hurtige svar er ja, dog med et par mindre forbehold. Der er nemlig nogle faktorer, som spiller ind, når man skal fjerne rust der er smittet af på belægningen.

GDS ( gør det selv)
Er der kommet rust fra eksempelvis bilen på nogle fliser i indkørslen eller er der rustpletter på dine terrasse belægningssten kan dette godt fjernes. Hvis rusten kun er i betonoverfladen kan den fjernes med Borup rustfjerner. Er der derimod tale om rust som er trukket langt ned i belægningsstenene eller havefliserne skal der blandes en pasta af 15% natriumcitrat og glycerol i forholdet 1:1. Pastaen påføres fliserne og bliver siddende i 2-3 dage inden den skrabes af og fliserne afvaskes.

Vi kan hjælpe
Skal du have renset fliserne, fjerner vi også rustpletter (hvis muligt) med et opløsningsmiddel som trænger ned i flisen og opløser olien. Behandlingen er mod en lille mer pris,
kontakt os for mere information - kontakt os her

Sviner det meget at få renset fliser?

TAG RENS A/S leverer vi KUN høj kvalitet. Det indebærer derfor afslutningsvis kvalitetstjek og rengøring, som sikrer at alt er vasket ned og vinduerne er skyllet over. Der vil kunne være lidt snavs i enkelte kanter, som kan være svære se når det er vådt.

Hvad er Flisepest?

Flisepest er en samlet betegnelse for det der i biologiens verden kaldes lav eller likener og dækker over en “dobbeltorganisme”, som del består af svamp og grøn- eller blågrønalge. Der findes flere end 900 arter af flisepest (lav) og de trives i fugtige og skyggeliggende miljøer – og derfor er særlig flisebelægninger i Danmark hårdt ramt af det. Da flisepest ikke lever af organisk næring, kræves der blot lys og fugt for, at der kan opstå flisepest på dine fliser.

Hvad er imprægnering?

Hos TAG RENS A/S bruger vi KUN kvalitets produkter og vi benytter Danske NOWOCoat's imprægnering som er den stærkeste på markedet og forskellen er forholdet af SILAN og SILOXAN. Siloxan er den billige del, og giver den perlende og afvisende effekt. Den dyre del af produktet er Silan, som er produktet, som trænger ned i flisen og gør at flisen tørre hurtigere.Der findes mange leverandører af imprægnering og derfor er der også en stor forskel på imprægnering i markedet.

Kan flisernes overflade tage skade når de renses?

Der er ingen risiko for, at overfladen ødelægges med det rette professionelle udstyr. Mange prøver selv med en højtryksspuler, og resultatet er tit og ofte katastrofalt, med ødelagte fliser til følge.

Hvad er forskellen på fliserensning og algebehandling?

Fliserens er en dyberegående metode, der renser fliser helt, og gør klar til den efterfølgende imprægnering, som giver en sund overflade. Denne type afrensning er mere tidskrævende. Med en algebehandling vedligeholdes overfladen, ved at fjerne alt mos og alge.

Skal jeg være hjemme når I kommer?

Nej, så længe fliserne er ryddet, der er adgang rundt om huset og adgang til vand, behøver du ikke være hjemme.