Algebehandling / Service aftale

Algebehandling Billigt, effektivt og miljøvenligt

Vi kan algebehandle alle typer tage, belægninger og facade, kontakt os for at høre om en løsning der passer til dig behov.

Algebehandling

Sådan slipper du fra grønne alger

Godkendt Behandling

Vi benytter Neutralon Algemiddel som er det eneste dansk-producerede produkt mod algevækst, som er godkendt. Alger på tage bør fjernes, ellers bliver det til et naturtag med tiden. Vores våde klima er guf for algerne - de lever af vand og de kommer overalt. Vores træer, pollen og forurening gør også tagene beskidte og grimme. De grønne alger danner grobund for mos og det holder på fugten, som er husets værste fjende. Fugten nedbryder og ødelægger overfladen og kan give frostsprængninger og taget ældes hurtigere.

Service aftale

Få algebehandlet tag, facade & fliser éen gang om året med en SERVICE AFTALE

Som en del af vores Garanti mod Flisepest (Lav)
Kan du tegne en Service aftale med Tag Rens A/S som automatisk kommer 1 gang om året og algebehandler din ejendom.

Vi anbefaler, at du får algebehandlet taget mindst én gang om året. Så holdes algerne nede, og taget fremstår pænt og vedligeholdt. Jo længere tid alger og mos får lov at vokse, desto længere tid går der, før algebehandlingen har effekt.
Der kan endda være behov for flere behandlinger, alt efter hvor angrebet taget er. Som regel går der 2-8 uger, før du kan se den fulde effekt af en algebehandling.

Sådan fungere service aftalen hos os

algebehandling af facade
algebehandling af taget
algebehandling af fliser

Hvordan fungerer det?

1

Tilbud

Tag Rens A/S kontakter dig dagen før vi kommer og udfører din årlige vedligeholdelse pr telefon, sms og- eller email.
Du behøver ikke være hjemme, vi skal blot have adgang til den eller de dele af ejendommen der skal behandles. Vi har som udgangspunkt behov for adgang til en vandpost og evt. alm. 220v strømudtag til tagrende tømning.
Er du ikke hjemme når vi udfører behandlingen afleverer vi en besked i din postkasse med hvad vi har udført.

2

Algebehandling af taget:

Når vi algebehandler, bruger vi en væske, som nedbryder sporer og mikroorganismer.

Af hensyn til miljøet opsamler vi væsken fra tagrenden med vores specielle væske sugere. Vi blokerer nedløbsrøret og når algebehandlingen er færdig suger vi eventuelle overskydende væske op fra tagrenden.

Væsken borttransporterer og bortskaffer vi på miljørigtig vis. Proceduren er lovpligtig og kan medføre bøder til både husejer og virksomheden, hvis den ikke overholdes.Vi fjerner alger fra dit tag eller andre overflader med en effektiv behandling, der er godkendt af Miljøstyrelsen.

3

Algebehandling af fliser, facade m.m.

Skal du have behandlet dine fliser, facade, hegn m.m. er det vigtigt at vi kan komme til området. Store krukker og andre forhindringer der kan være svære for dig at flytte, kan vi hjælpe med er flytte eller vippe, så algemidlet kan komme til.

4

Ekstra

Vi kan altid tilføje eller ændre i dit abonnement hos os,

Hvad koster det?