Tagrende tømning

Tagrende tømning i alle højder

Undgå skader på din ejendom, og lad os klare det beskidte arbejde.

beton tag

Derfor er Tagrende tømning vigtigt

Bliver tagrenden fyldt med skidt og møg, ender det med at vandet løber over tilfældige steder langs huset. Det kan give anledning til andre problemer, f.eks. ansamlinger af vand uønskede steder på grunden, eller vand der lægger sig i fordybninger mellem taget og tagrenden og starter fugtproblemer der kan lede videre til råd. En tagrende er derfor ikke bare en luksus, men faktisk noget som betyder en del for dit hus’ tilstand. Man kunne godt foranlediges til at tro, at tagrenden blot er der for at forhindre, at vi får alt for våde vinduer – eller endnu værre, at vi bliver ramt af dryppende dråber, mens vi sidder på terrassen og prøver på at nyde grillmaden. Men det drejer sig altså om mere alvorlige ting, såsom husets fundament og potentielt fugtproblemer i din bolig. Når først der er kommet fugtproblemer i et hus, kan det være noget af en pine at komme af med igen. Som med så meget andet ved dit hus, er det bedste altså at forebygge problemerne. Vores anbefaling er derfor at bestille en rens af tagrender – hellere lidt tidligt end for sent.

fyldt tagrende
ren tagrende

Sådan renser vi dine tagrender

Sådan udføres en tagrende tømning:

tagrende rens

Vi benytter det nyeste udstyr inden for tagrenderens, så dine tagrender får en skånsom, men effektiv rens. I de fleste tilfælde foregår rensningen fra jorden, hvor vi benytter os at en kraftig suger med et støvsugerlignende rør op i tagrenden. Herefter føres røret igennem tagrenden, hvor det opsuger alt det skidt og møg som måtte ligge her. Det der typisk fylder tagrenderne op, er blade, grannåle, mos, græs og andet snavs. Er du ikke hjemme under rensningen, lægger vi en seddel i din postkasse med information om, at vi har været forbi og rense dine tagrender.

Vi kan nå tagrender i alle højder, med vores profesionelle udstyr når vi tagrender i højder optil 12 meter uden det er nødvendigt med lift.

Typiske problemer ved overfyldte tagrender:

Forkortet levetid på tagrenderne, risiko for fugt- og/eller frostskader på tag, facade og sokkel, ansamling af vand på uhensigtsmæssige steder.
Flere af vores kunder ser ikke tagrenderensning som en udgift, men som en investering. Ofte kan rens af tagrender nemlig spare dig for langt flere penge, end det koster dig at få os til at udføre rensningen.Klik på knappen herunder og læs mere om vores priser.

Lad os klare det beskidte arbejde

Selvfølgelig kan du klare opgaven selv, men hvis du har andet at bruge din tid på end at stå med hænderne i klistrede blade, så kontakt os. Vi klarer opgaven på rekordtid, og vi rykker hurtigt ud på hele Sjælland.

Hvad koster det?

Priser

Tagrende tømning

optil 3,5m til tagrende og 200m2 tag:

  • Inkl. kørsel

  • Tømning af tagreden

  • Bortskaffelse af affald

  • Mulighed for foto dokumentation

  • 2. lag NovoCoat maling

  • 5 års garanti mod afskalning

Fra
1500kr
inkl. moms
Før pris 180kr / pr m2

Tilkøb

En god løsning til Beton tegl.
Op til 10 års garanti*.

  • Oprensning af sandfang 200kr pr. stk.

  • oprensning af nedløbsrør 100kr pr. stk.

  • Tilkøb af algebehandling fra 1400kr (200m2)

Fra
120kr
/ pr. m2
Før pris 150kr / pr m2