Facaderens

Professionel facaderens

Sådan renser vi din facade

Læs vores gennemgang af en "typisk" Facaderens opgave.

1

Tilbud

Ved tilbudsgivning kommer vores salgskonsulent ud til din adresse og laver en inspektion af opgaven. Hos Tag Rens A/S giver vi os tid til at forklare omkring vores ydelser og vejleder dig omkring hvordan, hvornår og hvorfor. Du kan altid stille os spørgsmål i forbindelse med dit projekt, både før, under og efter. - Vi giver altid en fast pris på opgaven.

2

Desinficering af facaden

Ved at starte med en desinficering, kan den efterfølgende rensning affacaden foretages ved et lavere vandtryk, som er mere nænsomt for facaden. Detslider mindre på facaden og efterlader dermed det flotteste resultat.Desinficeringen foregår ved, at et desinficeringsmiddel sprøjtes ud påfacaden som både løsner, desinficerer og forebygger i dybden på samme tid.Desinficeringen af en facadeer en aktiv behandling, der virker over tid. Den fulde virkning kan tagertypisk 3-8 mdr.

3

Rensning af facaden

Udstyret til brug ved rensning af din facade, bliver selekteretud fra facadens hårdhed, udsmykning og materiale.​Tryk og vandmængde justeres og der bliver enten anvendt hede-eller koldvandsrensning, afhængigt af facadens stand og materiale. Vi anbefaleren facaderens, hvis facaden har en belægning, som en desinficering ikke klareralene.Når vi tilser din facade, kan vi give dig en klar ide om, hvadder skal til for at få din facade til at se ud som ny.

4

Overfladebehandling

Efter rensning af facaden, anbefaler vi en overfladebehandling, der vil sikre, at resultatet holder megetlængere. Overfladebehandlingen forhindrer vand og fugt i at trænge ind, mindsker misfarvning og vanskeliggør vækstbetingelser for alger, sortskimmelsvamp og andre uønskede urenheder på facaden.
Den mindskede vandmængde reducerer samtidig muligheden for frostsprængninger hen over vinteren. Du kan vælge en transparent eller malet overfladebehandling.

5

årlig vedligeholdelse

Vi anbefaler en årlig desinficering af facaden. Når du løbende vedligeholder facaden, vil en rensning efter desinficeringen ikke værenødvendig for at gøre facaden flot. På den måde kan du nemt og billigt holdefacaden pæn i mange år frem.

Kemikalier

For at skåne miljøet, bruger vi færrest muligt kemikalier. I de tilfælde, hvor det er nødvendigt at benytte kemikalier, sørger vi altid for at informere dig i forvejen.

Hvad koster det?