logo tag rens A/S

Få vejens flotteste facade

Læs vores gennemgang af en "typisk" Facaderens opgave.

Fliserens
Fliserens
Fliserens
Fliserens
Alt under et tag

Professionel facaderens

Sådan renser vi din facade

Tilbud

Vi har +25 års erfaring
Miljøvenlig og skånsom løsning
Vi kører på HELE sjælland uden kørseltillæg

Ved tilbudsgivning kommer vores salgskonsulent ud til din adresse og laver en inspektion af opgaven. Hos Tag Rens A/S giver vi os tid til at forklare omkring vores ydelser og vejleder dig omkring hvordan, hvornår og hvorfor. Du kan altid stille os spørgsmål i forbindelse med dit projekt, både før, under og efter. - Vi giver altid en fast pris på opgaven.

Desinficering af facaden

checked tag rens A/S
Desinficering med miljøgodkendt algemiddel
checked tag rens A/S
Forebygger ny vækst

Ved at starte med en desinficering, kan den efterfølgende rensning affacaden foretages ved et lavere vandtryk, som er mere nænsomt for facaden. Detslider mindre på facaden og efterlader dermed det flotteste resultat.Desinficeringen foregår ved, at et desinficeringsmiddel sprøjtes ud påfacaden som både løsner, desinficerer og forebygger i dybden på samme tid.Desinficeringen af en facadeer en aktiv behandling, der virker over tid. Den fulde virkning kan tagertypisk 3-8 mdr.

Rensning af facaden

Udstyret til brug ved rensning af din facade, bliver selekteretud fra facadens hårdhed, udsmykning og materiale.​Tryk og vandmængde justeres og der bliver enten anvendt hede-eller koldvandsrensning, afhængigt af facadens stand og materiale. Vi anbefaleren facaderens, hvis facaden har en belægning, som en desinficering ikke klareralene.Når vi tilser din facade, kan vi give dig en klar ide om, hvadder skal til for at få din facade til at se ud som ny.

Overfladebehandling

Efter rensning af facaden, anbefaler vi en overfladebehandling, der vil sikre, at resultatet holder megetlængere. Overfladebehandlingen forhindrer vand og fugt i at trænge ind, mindsker misfarvning og vanskeliggør vækstbetingelser for alger, sortskimmelsvamp og andre uønskede urenheder på facaden.Den mindskede vandmængde reducerer samtidig muligheden for frostsprængninger hen over vinteren. Du kan vælge en transparent eller malet overfladebehandling.

årlig vedligeholdelse

Garanteret kvalites arbejde

Vi anbefaler en årlig desinficering af facaden. Når du løbende vedligeholder facaden, vil en rensning efter desinficeringen ikke værenødvendig for at gøre facaden flot. På den måde kan du nemt og billigt holdefacaden pæn i mange år frem.

Kemikalier

For at skåne miljøet, bruger vi færrest muligt kemikalier. I de tilfælde, hvor det er nødvendigt at benytte kemikalier, sørger vi altid for at informere dig i forvejen.Hvad koster det?

garanti
Optil 15års garanti
erfaring
Over 25års erfaring
Alt under et tag

Priser

Imprægnering ALTID inkl.

Hos Tag Rens A/S er vores pris på facade rens altid inkl. imprægnering.

Over 25års Erfaring

Hos TAG RENS A/S er vi eksperter i fliserens
derfor kan du roligt vælge os til opgaven.

Gode fordele

Få facaden til at fremstå pænt uden alger, mos og lav.
Forlænger levetiden på facaden.

Pris

Mindstepris 4.250kr (40m2)
Spar yderligere på rens af over 150m2
fra kr. 60/m2

(før kr80 /m2)

Inkl i prisen
checked tag rens A/S
Gratis opmåling og tilbud
checked tag rens A/S
Imprægnering
checked tag rens A/S
Mekanisk rensning af facaden
checked tag rens A/S
Desinficering med Algemiddel
checked tag rens A/S
15 års garanti mod flisepest med en service aftale - læs mere her