logo tag rens A/S

Få vejens flotteste facade

Læs vores gennemgang af en "typisk" Facaderens opgave.

Fliserens
Fliserens
Fliserens
Fliserens
ALt under et tag

Professionel facaderens

Sådan renser vi din facade

Tilbud

Vi har +25 års erfaring
Miljøvenlig og skånsom løsning
Vi kører på HELE sjælland uden kørseltillæg

Ved tilbudsgivning kommer vores salgskonsulent ud til din adresse og laver en inspektion af opgaven. Hos Tag Rens A/S giver vi os tid til at forklare omkring vores ydelser og vejleder dig omkring hvordan, hvornår og hvorfor. Du kan altid stille os spørgsmål i forbindelse med dit projekt, både før, under og efter. - Vi giver altid en fast pris på opgaven.

Desinficering af facaden

checked tag rens A/S
Desinficering med miljøgodkendt algemiddel
checked tag rens A/S
Forebygger ny vækst

Ved at starte med en desinficering, kan den efterfølgende rensning affacaden foretages ved et lavere vandtryk, som er mere nænsomt for facaden. Detslider mindre på facaden og efterlader dermed det flotteste resultat.Desinficeringen foregår ved, at et desinficeringsmiddel sprøjtes ud påfacaden som både løsner, desinficerer og forebygger i dybden på samme tid.Desinficeringen af en facadeer en aktiv behandling, der virker over tid. Den fulde virkning kan tagertypisk 3-8 mdr.

Rensning af facaden

Udstyret til brug ved rensning af din facade, bliver selekteretud fra facadens hårdhed, udsmykning og materiale.​Tryk og vandmængde justeres og der bliver enten anvendt hede-eller koldvandsrensning, afhængigt af facadens stand og materiale. Vi anbefaleren facaderens, hvis facaden har en belægning, som en desinficering ikke klareralene.Når vi tilser din facade, kan vi give dig en klar ide om, hvadder skal til for at få din facade til at se ud som ny.

Overfladebehandling

Efter rensning af facaden, anbefaler vi en overfladebehandling, der vil sikre, at resultatet holder megetlængere. Overfladebehandlingen forhindrer vand og fugt i at trænge ind, mindsker misfarvning og vanskeliggør vækstbetingelser for alger, sortskimmelsvamp og andre uønskede urenheder på facaden.Den mindskede vandmængde reducerer samtidig muligheden for frostsprængninger hen over vinteren. Du kan vælge en transparent eller malet overfladebehandling.

årlig vedligeholdelse

Garanteret kvalites arbejde

Vi anbefaler en årlig desinficering af facaden. Når du løbende vedligeholder facaden, vil en rensning efter desinficeringen ikke værenødvendig for at gøre facaden flot. På den måde kan du nemt og billigt holdefacaden pæn i mange år frem.

Kemikalier

For at skåne miljøet, bruger vi færrest muligt kemikalier. I de tilfælde, hvor det er nødvendigt at benytte kemikalier, sørger vi altid for at informere dig i forvejen.Hvad koster det?

garanti
Optil 15års garanti
erfaring
Over 25års erfaring
ALt under et tag

Priser

Imprægnering ALTID inkl.

Hos Tag Rens A/S er vores pris på facade rens altid inkl. imprægnering.

Over 25års Erfaring

Hos TAG RENS A/S er vi eksperter i fliserens
derfor kan du roligt vælge os til opgaven.

Gode fordele

Få facaden til at fremstå pænt uden alger, mos og lav.
Forlænger levetiden på facaden.

Pris

Mindstepris 4.250kr (40m2)
Spar yderligere på rens af over 150m2
fra kr. 60/m2

(før kr80 /m2)

Inkl i prisen
checked tag rens A/S
Gratis opmåling og tilbud
checked tag rens A/S
Imprægnering
checked tag rens A/S
Mekanisk rensning af facaden
checked tag rens A/S
Desinficering med Algemiddel
checked tag rens A/S
15 års garanti mod flisepest med en service aftale - læs mere her
FAQ

Spørgsmål og Svar om fliserens

Kan vi fjerne en olieplet fra mine fliser?

plus tag rens A/S

Det hurtige svar er ja, dog med et par mindre forbehold. Der er nemlig nogle faktorer, som spiller ind, når man skal fjerne oliepletter fra fliser. Bl.a. hvor meget olie der er blevet spildt, hvor meget der er forsøgt tørret op, og især hvor længe olien har fået lov at sidde på fliserne.

HASTIGHED BETYDER MEGET

Jo længere tid en olieplet får lov at sidde, jo dybere vil den trænge ned i flisen. Trænger olien først dybt ned i flisen, vil det vanskeliggøre mulighederne for helt at kunne fjerne oliepletten igen. Vi anbefaler altid, at man får renset sine fliser, så snart oliespildet er konstateret. Jo hurtigere vi får lov til at reagere på din sag, jo større er chancen for, at vi kan fjerne olien uden at efterlade synlige skygger.

Behandling af olieplet:
En olieplet behandles med et opløsningsmiddel, som trænger ned i flisen og opløser olien. Herefter bliver fliserne renset med hedevand. Hedevandet renser både olie og opløsningsmidlet væk, så der kun er den rense flise tilbage. Afhængigt af olietype, oliemængde og hvor længe olien har fået lov at sidde, vil der være en risiko for, at al olien ikke bliver renset helt væk.

Kan i fjerne rust pletter på fliserne?

plus tag rens A/S

Det hurtige svar er ja, dog med et par mindre forbehold. Der er nemlig nogle faktorer, som spiller ind, når man skal fjerne rust der er smittet af på belægningen.

GDS ( gør det selv)
Er der kommet rust fra eksempelvis bilen på nogle fliser i indkørslen eller er der rustpletter på dine terrasse belægningssten kan dette godt fjernes. Hvis rusten kun er i betonoverfladen kan den fjernes med Borup rustfjerner. Er der derimod tale om rust som er trukket langt ned i belægningsstenene eller havefliserne skal der blandes en pasta af 15% natriumcitrat og glycerol i forholdet 1:1. Pastaen påføres fliserne og bliver siddende i 2-3 dage inden den skrabes af og fliserne afvaskes.

Vi kan hjælpe
Skal du have renset fliserne, fjerner vi også rustpletter (hvis muligt) med et opløsningsmiddel som trænger ned i flisen og opløser olien. Behandlingen er mod en lille mer pris,
kontakt os for mere information - kontakt os her

Sviner det meget at få renset fliser?

plus tag rens A/S

TAG RENS A/S leverer vi KUN høj kvalitet. Det indebærer derfor afslutningsvis kvalitetstjek og rengøring, som sikrer at alt er vasket ned og vinduerne er skyllet over. Der vil kunne være lidt snavs i enkelte kanter, som kan være svære se når det er vådt.

Hvad er Flisepest?

plus tag rens A/S

Flisepest er en samlet betegnelse for det der i biologiens verden kaldes lav eller likener og dækker over en “dobbeltorganisme”, som del består af svamp og grøn- eller blågrønalge. Der findes flere end 900 arter af flisepest (lav) og de trives i fugtige og skyggeliggende miljøer – og derfor er særlig flisebelægninger i Danmark hårdt ramt af det. Da flisepest ikke lever af organisk næring, kræves der blot lys og fugt for, at der kan opstå flisepest på dine fliser

Hvad er imprægnering?

plus tag rens A/S

Hos TAG RENS A/S bruger vi KUN kvalitets produkter og vi benytter Danske NOWOCoat's imprægnering som er den stærkeste på markedet og forskellen er forholdet af SILAN og SILOXAN. Siloxan er den billige del, og giver den perlende og afvisende effekt. Den dyre del af produktet er Silan, som er produktet, som trænger ned i flisen og gør at flisen tørre hurtigere.Der findes mange leverandører af imprægnering og derfor er der også en stor forskel på imprægnering i markedet.

Kan flisernes overflade tage skade når de renses?

plus tag rens A/S

Der er ingen risiko for, at overfladen ødelægges med det rette professionelle udstyr. Mange prøver selv med en højtryksspuler, og resultatet er tit og ofte katastrofalt, med ødelagte fliser til følge.

Hvad er forskellen på fliserensning og algebehandling?

plus tag rens A/S

Fliserens er en dyberegående metode, der renser fliser helt, og gør klar til den efterfølgende imprægnering, som giver en sund overflade. Denne type afrensning er mere tidskrævende. Med en algebehandling vedligeholdes overfladen, ved at fjerne alt mos og alge.

Skal jeg være hjemme når I kommer?

plus tag rens A/S

Nej, så længe fliserne er ryddet, der er adgang rundt om huset og adgang til vand, behøver du ikke være hjemme.