Tagrens logo

Eksperter i miljørigtig og bæredygtig Tagrens

Spar både penge og CO2 på  en bæredygtig Tagrenovering  i stedet for et nyt tag.

tagrens og maling
Fliserens
Fliserens
Fliserens
Alt under et tag

Tagrens, Maling og Imprægnering

Tagrens

Det starter med rens...

Er dit tag fyldt med mos, alger og lav bør du få renset dit tag for er fjerne væksten og stoppe nedbrydningen af dit tag. læs mere om rens at taget - klik her

Maling af taget

Vi maler også tage

Når dit tag er renset i bund har du mulighed for at male dit tag og forlæng dit tags levetid med over 15år - Læs mere om maling af taget - klik her

Imprægnering af taget

Imprægner dine betontegl

Har du betontegl kan du efter rens få imprægneret dine tegl i stedet for maling. Slutbehandlingen er vigtig for dit tag og er med til at forlænge levetiden med optil 15år. læs mere om Imprægnering - klik her

Alt under et tag

Tagrens

Det starter med et tilbud

Ved tilbudsgivning kommer vores salgskonsulent ud til din adresse og laver en inspektion af dit tag. Hos Tag Rens A/S giver vi os tid til at forklare omkring vores ydelser og vejleder dig omkring valg af maling eller om du måske skal have dit tag imprægneret. Du kan altid stille os spørgsmål i forbindelse med dit projekt, både før, under og efter.
- Vi giver altid en fast pris på opgaven.

Sådan renser vi dit tag


Vi renser taget helt rent for alger, mos og anden vækst for at give malingen eller imprægneringen de bedste vilkår for vedhæftning. Vi renser med vores professionelle renseanlæg, hvor vi regulerer dyser, vand og tryk alt efter tagmaterialet, så vi effektivt men skånsomt får renset taget. Vi benytter rent vand og det miljøgodkendte algemiddel Neutralon®, og vi sørger altid for at filtrere spildevandet og bortskaffer det filteret affald på miljørigtig måde.

Gennemgang af taget

Efter rensningen gennem går vi taget for fejl og mangler som er kommet til syne efter alt skidtet er blevet fjernet fra taget. skulle der være plader eller tegl, skumklodser/kit, samt udskiftning af skruer der skal skiftes eller repareres, giver vi et tilbud på opgaven som vi udfører i forbindelse med maling eller imprægnering.

Lad os lige kort forklare forskellen i mellem
Maling og imprægnering

For at sikre et holdbart resultat skal taget slutbehandles med enten maling eller imprægnering. Man kan ikke male ovenpå imprægnering og heller ikke imprægnere ovenpå maling, derfor giver vi dig grundig vejledning i hvad der er bedst i dit tilfælde.

Alt under et tag

Tagmaling

Tagmaling

Efter rens og gennemgang af taget skal taget have en  slutbehandling. Vi sprøjtemaler taget med to lag diffusionsåben maling. Det betyder samtidig, at tagets slidlag bliver tykkere end normalt. Vi håndmaler om nødvendigt kanter og svært tilgængelige steder med pensel og rulle.

Vælg den farve der passer dig


Du kan selv vælge farven af maling til dig tag. Dog anbefaler vi ALTID man vælger samme farve som taget oprindeligt havde.

For at gøre valg af farve mere overskueligt vejleder vi dig og vi har farvekort der gør det simpelt at få den rigtige farve.

Alt under et tag

Tag imprægnering

Tag imprægnering

Imprægneringen er en diffusionsåben, usynlig paraply mod fugten og gør vedligeholdelse nemmere og hvis du tegner en service aftale med os tilbyder vi 10 års garanti. Vi imprægnere KUN beton tegl

Garanti

Vælger du en service aftale med Tag Rens A/S giver vi 10 års garanti mod lav på taget

Alt under et tag

Leg med farverne

Lad os gennemgå din bolig, vi giver gratis et uforpligtende tilbud på Tagrens.

Bestil et GRATIS og uforpligtende
tilbud på Tagrens

Priser

Se vores vejledende priser på Tagrens. Der er altid forskel på boliger og derfor skal vores priser forståes som vejledende - kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud
Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formelen og vi kontakter dig hurtigst muligt
Tak for din henvendelse, vi kontakter dig hurtigst muligt mvh Tag Rens A/S
Oops! Something went wrong while submitting the form.
ALt under et tag

Blog om Taget

Algebehandling eller tagmaling

Algebehandling eller tagmaling? Tag Rens A/S fjerner effektivt alger og bevoksning. Forlæng tagets levetid og spar penge med regelmæssig algebehandling.
Læs hele artiklen

Forlænger tagmaling taget levetid?

Forlænger tagmaling levetiden? Få svar hos Tag Rens A/S. Opdag vigtigheden af professionel tagmaling for et smukt og holdbart tag.
Læs hele artiklen

Kan man nøjes med kun at male taget?

Kan man male taget uden rens? Hos Tag Rens A/S udforsker vi muligheden. Vær opmærksom på afskalningsrisikoen og overvej tagrens for et garanteret resultat.
Læs hele artiklen