Tagrens logo

Få vejens flotteste fliser

TAG RENS A/S har mere end 26 års erfaring med fliserens og imprægnering. Vi anvender udelukkende rent vand til rensning og efterbehandler med produktet Neutralon®, som er godkendt af Miljøstyrelsen, til algebehandling af fliser. Imprægnering og fugesand anvendes efterfølgende. For personlig rådgivning ring til os på Tlf.: 72 40 70 40

Fliserens
Fliserens
Fliserens
Fliserens
Alt under et tag

Professionel fliserens

Sådan foregår  fliserens hos Tag Rens A/S

Tilbud

checked tag rens A/S
15 års garanti mod flisepest med vores service aftale
checked tag rens A/S
Vi har +25 års erfaring
checked tag rens A/S
Forlænger flisernes levetid
checked tag rens A/S
Miljøvenlig og skånsom løsning
checked tag rens A/S
Vi kører på HELE sjælland uden kørseltillæg

Ved tilbudsgivning opmåler dit flise areal på din adresse, hvis ikke du har oplyst det på forhånd i vores tilbudsformular her på hjemmesiden. Tag Rens A/S har mandskab og udstyr stående klar, så der er sjælendt lang ventetid på at få renset din belægning.

Rens af fliserne

Hvis du Acceptere vores tilbud, vil du blive oplyst en dato og tid for hvornår vi kommer og udfører opgaven. Når vi ankommer hos dig vil vores erfarne fliserenser vurdere og tilrettelægge opgaven, herefter påbegynder vi rensning af fliserne. Vores overflade rensere fjerner både mos, flisepest og alger, så dine fliser allerede her vil fremstå rene og pæne igen samt fjerne største delen af væksten fra fugerne imellem stenene. Du vil derfor hurtigt kunne se effekten af arbejdet.

Desinficering

checked tag rens A/S
Desinficering med miljøgodkendt algemiddel
checked tag rens A/S
Forebygger ny vækst

Efter rensningen af fliserne, afskylles hele arealet rent med vand inden vi påfører en forebyggende desinficering, som sikrer at evt. efterladenskaber og sporer, der kan sidde tilbage i fuger og/eller i flisernes porer, bliver nedbrudt. På den måde forebygger og forlænger vi resultatet af din fliserens. Når vi har påført vores desinficering, skal fliserne tørre. Vi vender tilbage 1 - 6 arbejdsdage efter, for at færdiggøre de sidste trin i rensningen af dine fliser, når vejret tillader det.

Imprægnering

Vi benytter os af NOWO COAT's imprægnering, der ligger en overfladebeskyttelse på flisen og samtidig reducerer fugtoptaget i flisen med op til 85%. Imprægneringen er et beskyttende skjold, der beskytter flisernes overflade mod angreb og fjerner de vækstbetingelser, der er grobund for diverse vækster. Imprægnering af fliserne giver et markant mere langtidsholdbart resultat, og derfor anbefaler vi altid, at man får denne forseglende behandling.

Fugesand

Det er altid en god idé at få lagt frisk fugesand på fliserne efter rens og imprægnering. Sandet stabiliserer fliserne, så de ikke bliver løse, og mindsker samtidig risikoen for mos og ukrudt.
Vi benytter os af Danfugesand, som har en ukrudtshæmmende egenskab, der skaber et ugunstigt miljø for fremtidigt ukrudt.

Du kan vælge selv at stå for fugesandet eller lade os klare det for dig.
OBS: Fejning af sand er ikke som standard inkluderet i vores tilbud. Ønsker du, at vi fejer sand for dig, så gør venligst opmærksom på dette, når du beder om et tilbud på fliserens.

Oprydning og kvalitetstjek

checked tag rens A/S
Garanteret kvalitet arbejde

Efter rensning af fliserne afskyller vi vægge, vinduer og andet der måtte være blevet svinet til undervejs, så vi efterlader området så pænt som muligt. Vi holder løbende øje med kvaliteten af vores rens, og sikre dig det bedste resultat

garanti
Optil 20års garanti
erfaring
Over 25års erfaring
Alt under et tag

Priser

Imprægnering ALTID inkl.

Hos Tag Rens A/S er vores pris på fliserens altid inkl. imprægnering.

Over 25års Erfaring

Hos TAG RENS A/S er vi eksperter i fliserens
derfor kan du roligt vælge os til opgaven.

Gode fordele

Pænere fliser – næsten som nye
Billigere løsning end nye fliser
Forlænger levetiden på dine fliser

Pris

Mindstepris 3.750kr (40m2)
Spar yderligere på rens af over 150m2
fra kr. 50/m2

(før kr80 /m2)

Inkl i prisen
checked tag rens A/S
Gratis opmåling og tilbud
checked tag rens A/S
Imprægnering
checked tag rens A/S
Rensning af belægningen
checked tag rens A/S
Desinficering med Algemiddel
checked tag rens A/S
15 års garanti mod flisepest med en service aftale - læs mere her
Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formelen og vi kontakter dig hurtigst muligt
Tak for din henvendelse, vi kontakter dig hurtigst muligt mvh Tag Rens A/S
Oops! Something went wrong while submitting the form.

FAQ

Typiske spørgsmål og svar - kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål
Kan vi fjerne en olieplet fra mine fliser?
Det hurtige svar er ja, dog med et par mindre forbehold. Der er nemlig nogle faktorer, som spiller ind, når man skal fjerne oliepletter fra fliser. Bl.a. hvor meget olie der er blevet spildt, hvor meget der er forsøgt tørret op, og især hvor længe olien har fået lov at sidde på fliserne.

HASTIGHED BETYDER MEGET

Jo længere tid en olieplet får lov at sidde, jo dybere vil den trænge ned i flisen. Trænger olien først dybt ned i flisen, vil det vanskeliggøre mulighederne for helt at kunne fjerne oliepletten igen. Vi anbefaler altid, at man får renset sine fliser, så snart oliespildet er konstateret. Jo hurtigere vi får lov til at reagere på din sag, jo større er chancen for, at vi kan fjerne olien uden at efterlade synlige skygger.

Behandling af olieplet:
En olieplet behandles med et opløsningsmiddel, som trænger ned i flisen og opløser olien. Herefter bliver fliserne renset med hedevand. Hedevandet renser både olie og opløsningsmidlet væk, så der kun er den rense flise tilbage. Afhængigt af olietype, oliemængde og hvor længe olien har fået lov at sidde, vil der være en risiko for, at al olien ikke bliver renset helt væk.
Kan i fjerne rust pletter på fliserne?
Det hurtige svar er ja, dog med et par mindre forbehold. Der er nemlig nogle faktorer, som spiller ind, når man skal fjerne rust der er smittet af på belægningen.

GDS ( gør det selv)
Er der kommet rust fra eksempelvis bilen på nogle fliser i indkørslen eller er der rustpletter på dine terrasse belægningssten kan dette godt fjernes. Hvis rusten kun er i betonoverfladen kan den fjernes med Borup rustfjerner. Er der derimod tale om rust som er trukket langt ned i belægningsstenene eller havefliserne skal der blandes en pasta af 15% natriumcitrat og glycerol i forholdet 1:1. Pastaen påføres fliserne og bliver siddende i 2-3 dage inden den skrabes af og fliserne afvaskes.

Vi kan hjælpe
Skal du have renset fliserne, fjerner vi også rustpletter (hvis muligt) med et opløsningsmiddel som trænger ned i flisen og opløser olien. Behandlingen er mod en lille mer pris,
kontakt os for mere information - kontakt os her
Sviner det meget at få renset fliser?
TAG RENS A/S leverer vi KUN høj kvalitet. Det indebærer derfor afslutningsvis kvalitetstjek og rengøring, som sikrer at alt er vasket ned og vinduerne er skyllet over. Der vil kunne være lidt snavs i enkelte kanter, som kan være svære se når det er vådt.
Hvad er flisepest?
Flisepest er en samlet betegnelse for det der i biologiens verden kaldes lav eller likener og dækker over en “dobbeltorganisme”, som del består af svamp og grøn- eller blågrønalge. Der findes flere end 900 arter af flisepest (lav) og de trives i fugtige og skyggeliggende miljøer – og derfor er særlig flisebelægninger i Danmark hårdt ramt af det. Da flisepest ikke lever af organisk næring, kræves der blot lys og fugt for, at der kan opstå flisepest på dine fliser.
Skal jeg være hjemme når i kommer?
Nej, så længe fliserne er ryddet, der er adgang rundt om huset og adgang til vand, behøver du ikke være hjemme.
Hvad er forskellen på fliserensning og algebehandling?
Fliserens er en dyberegående metode, der renser fliser helt, og gør klar til den efterfølgende imprægnering, som giver en sund overflade. Denne type afrensning er mere tidskrævende. Med en algebehandling vedligeholdes overfladen, ved at fjerne alt mos og alge.
Alt under et tag

Blog om Belægning

flise der er imprægneret

Vil du af med flisepesten?

Har du problemer med flisepest? Tag Rens A/S har løsningen. Forbedr dine fliser med vores effektive behandling.
Læs hele artiklen
flise der er imprægneret

Fliserens til gode priser

Effektiv fliserens til gode priser hos Tag Rens A/S. Forlæng dine flisers levetid og skab en sikker og indbydende indkørsel med vores service.
Læs hele artiklen