Fliserens

Få vejens flotteste fliser og træterrasse

Vi kører på hele Sjælland uden kørsel tillæg

fliserens med pest

Fliserens

Rens af fliser på hele Sjælland

 • Forlænger fliserens levetid

 • Bægerdygtigt valg

 • 15 års garanti*

 • Over 25 års erfaring

fliserens før rens

Effektiv Fliserens

 • 15 års garanti med en årlig serviceaftale

 • Du får flotte fliser der bliver som nye igen - på kun få timer.

 • Miljøvenlige og skånsomme løsning

Kontakt os

Fremgangsmåde

Sådan foregår en fliserens hos
Tag Rens A/S

1

Tilbud

Ved tilbudsgivning opmåler dit flise areal på din adresse, hvis ikke du har oplyst det på forhånd i vores tilbudsformular. Tag Rens A/S har mandskab og udstyr stående klar, så der er sjælendt lang ventetid på at få renset din belægning.

 • Vi kører på HELE sjælland uden kørseltillæg

 • Klik dig til en pris i bestil fliserens - direkte i tilbudsformen

2

Rens af fliserne

Hvis du Acceptere vores tilbud, vil du blive oplyst en dato og tid for hvornår vi kommer og udfører opgaven. Når vi ankommer hos dig vil vores erfarne fliserenser vurdere og tilrettelægge opgaven, herefter påbegynder vi rensning af fliserne. Vores fliserenser fjerner både mos, flisepest og alger, så dine fliser allerede her vil fremstå rene og pæne igen. Du vil derfor hurtigt kunne se effekten af arbejdet.

3

Desinficering

Efter rensningen af fliserne, afskylles hele arealet rent med vand inden vi påfører en forebyggende desinficering, som sikrer at evt. efterladenskaber og sporer, der kan sidde tilbage i fuger og/eller i flisernes porer, bliver nedbrudt. På den måde forebygger og forlænger vi resultatet af din fliserens. Når vi har påført vores desinficering, skal fliserne tørre. Vi vender tilbage 1 - 6 arbejdsdage efter, for at færdiggøre de sidste trin i rensningen af dine fliser, når vejret tillader det.

 • Desinficering med miljøgodkendt algemiddel

 • Forebygger ny vækst

4

Imprægnering

Vi benytter os af NOWO COAT's imprægnering, der ligger en overfladebeskyttelse på flisen og samtidig reducerer fugtoptaget i flisen med op til 85%. Imprægneringen er et beskyttende skjold, der beskytter flisernes overflade mod angreb og fjerner de vækstbetingelser, der er grobund for diverse vækster. Imprægnering af fliserne giver et markant mere langtidsholdbart resultat, og derfor anbefaler vi altid, at man får denne forseglende behandling.

5

Fugesand

Det er altid en god idé at få lagt frisk fugesand på fliserne efter rens og imprægnering. Sandet stabiliserer fliserne, så de ikke bliver løse, og mindsker samtidig risikoen for mos og ukrudt.
Vi benytter os af Danfugesand, som har en ukrudtshæmmende egenskab, der skaber et ugunstigt miljø for fremtidigt ukrudt.

Du kan vælge selv at stå for fugesandet eller lade os klare det for dig.
OBS: Fejning af sand er ikke som standard inkluderet i vores tilbud. Ønsker du, at vi fejer sand for dig, så gør venligst opmærksom på dette, når du beder om et tilbud på fliserens.

6

Oprydning og kvalitetstjek

Efter rensning af fliserne afskyller vi vægge, vinduer og andet der måtte være blevet svinet til undervejs, så vi efterlader området så pænt som muligt. Vi holder løbende øje med kvaliteten af vores rens, og sikre dig det bedste resultat

 • Garanteret kvalitet arbejde

Pris

Hos Tag Rens A/S er vores pris på fliserens altid med imprægnering.

1

Fliserens inkl imprægnering

Fliserens

Vores Mest brugte pakke inkl. Imprægnering
Mindste pris 4,250kr (40m2)
Spar yderligere ved Fliserens over 150m2

 • Rensning af belægningen

 • Desinficering med Algemiddel

 • Imprægnering

 • 15 års garanti mod flisepest med en service aftale - læs mere her

 • Mulighed for tilkøb fugesand

Pris fra 60 kroner pr. m2
(før 80kroner pr. m2)

Kan vi fjerne en olieplet fra mine fliser?

Kan i fjerne rust pletter på fliserne?

Det hurtige svar er ja, dog med et par mindre forbehold. Der er nemlig nogle faktorer, som spiller ind, når man skal fjerne rust der er smittet af på belægningen.

GDS ( gør det selv)
Er der kommet rust fra eksempelvis bilen på nogle fliser i indkørslen eller er der rustpletter på dine terrasse belægningssten kan dette godt fjernes. Hvis rusten kun er i betonoverfladen kan den fjernes med Borup rustfjerner. Er der derimod tale om rust som er trukket langt ned i belægningsstenene eller havefliserne skal der blandes en pasta af 15% natriumcitrat og glycerol i forholdet 1:1. Pastaen påføres fliserne og bliver siddende i 2-3 dage inden den skrabes af og fliserne afvaskes.

Vi kan hjælpe
Skal du have renset fliserne, fjerner vi også rustpletter (hvis muligt) med et opløsningsmiddel som trænger ned i flisen og opløser olien. Behandlingen er mod en lille mer pris,
kontakt os for mere information - kontakt os her