Vi har hjulpet private og virksomheder i over 26 år

Siden 1997 har du kunne finde kunne få hjælp med rens af tage og fliser, og med tiden har vi fået mere erfaring og i dag kan vi tilbyde en lang række ydelser som kan hjælpe din ejendom.
Vi er en af de ældste aktører i branchen og har afdelinger i Hillerød, Hornbæk og Rønnede.

overfladerenser
holdet bag tagrens A/S
Jannick hougaard
vognparken tagrens A/S
På vej til arbejde tagrens A/S
Kontoret Tagren A/S

Vi er vokset som et hold og sammen kan vi også hjælpe dig

Jannick Hougaard startede virksomheden i 1997. Tag Rens A/S voksede hurtigt fra enkeltmandsvirksomhed til over 15 ansatte. Baseret på et stærkt værdigrundlag: vi giver altid en fast pris, møder til tiden og spilder ikke vores kunders tid.
Vi dækker hele Sjælland og arbejder professionelt med godkendt miljørigtigt udstyr og selvfølgelig giver vi garanti for vores mål er altid tilfredse kunder.

Udtagelser

Lad os vedligeholde din ejendom.

Vi ønsker altid at skabe de bedste resultater for vores kunder, så din ejendom altid har et pænt og rent ydre. Uanset omfanget finder vi derfor altid en løsning, som passer til lige netop dit behov.
For at give vores kunder de bedste løsninger, tilbyder vi løbende årlige vedligeholdelser, som sikrer et godt og vedholdende resultat de næste mange år frem. Hos os kan du tegne en SERVICE AFTALE - som helt simpelt betyder vi kommer efter jeres behov og vedligeholder din ejendom mod alger og lav samt eventuelt tømmer dine tagrender.

26års
Erfaring
1000+
Tilbud afgivet hvert år
12+
Kollegaer
4,6/5
Trustpilot