Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Privatlivs- og cookiepolitik hos Tag Rens A/S

Persondata
Når du besøger vores website, indsamler og behandler vi informationer om dig. Disse data kaldes for persondata. Persondata er enhver form for information, der direkte eller indirekte kan identificere en person. Det kan f.eks. være dit navn, din e-mail eller dine interesser. Alle data indsamles og behandles i henhold til gældende lovgivning.

Hvilke data indsamler vi?

Vi behandler og opbevarer dine persondata, hvis du sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback. Vi indsamler og behandler desuden dine persondata, hvis du: Besøger vores hjemmeside
Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger: et unikt ID og tekniske oplysninger om din enhed, IP-nummer, geografisk placering samt hvilke sider, du klikker på. Formålet er, at du kan navigere rundt på vores website og benytte al funktionalitet samt at vi kan vise dig tilbud, som vi mener er relevante for dig samt få ny viden, der kan forbedre vores services og website.Udfylder kontaktformular
Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger: navn, telefon, adresse, e-mail og hvad du gerne vi have lavet plus en eventuel uddybende beskrivelse. Formålet er, at vi kan kontakte dig med et tilbud.

Sikkerhed

Alle persondata behandles fortroligt og opbevares under sikre forhold i overensstemmelse med gældende lovgivning. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af vores website videregives til tredjeparter med det formål at målrette vores annoncering samt at få ny viden, der kan forbedre vores services. Du kan se, hvilke tredjeparter vi benytter, under ”Cookies”. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi anvender kun data behandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.Vi videregiver ikke dine persondata til andre uden dit samtykke.

Sletning af data og dine rettigheder
Vi sletter persondata, når de ikke længere er nødvendige. Du kan desuden til hver en tid bede om få slettet eller rettet egne data. Du har i øvrigt ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig, og du kan til hver en tid tilbagekalde et samtykke. Se kontaktinformation nedenfor.Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, skal du kontakte Datatilsynet.

Kontaktinformation
Dataansvarlig for dette website her:

Tag Rens A/S
Krakasvej 15
3400 Hillerød
CVR-nr.: 26672325
E-mail: info@tagrens.dk
Telefon: 72407040

Sidst revideret 22. Januar 2022