Fliserens til gode priser

Katagorie

Belægning

Fliserens til gode priser

Når dine fliser bliver trætte

Fliser i dårlig stand har typisk en række letgenkendelige karaktertræk. For indendørs fliser omfatter disse træk blandt andet misfarvning, ujævn farve eller glans samt fugt-, skimmel- og vandaflejringer.

Udendørs fliser trænger som regel til en kærlig hånd, når de for eksempel begynder at blive angrebet af alger eller mos, og når farven begynder at ændre sig markant.

Uanset hvilken stand dine fliser er i, kan du glæde dig ved, at de i mange tilfælde sagtens kan reddes med en effektiv rens.

Derfor skal dine fliser renses

Regelmæssig rens af fliser har særligt tre store fordele.

  1. For det første medfører snavs, alger, mos og fugt typisk glatte fliseoverflader, der forhøjer sandsynligheden for fald i indkørslen, når det regner eller sner. Derfor er rene fliser som udgangspunkt mere sikre.
  1. For det andet er eksempelvis en indkørsel fyldt med mos og andre former for skidt typisk ikke specielt indbydende. Derimod vil en ren flisebelagt indgang til din bolig på bedste vis byde både dig selv og gæster velkommen.
  1. For det tredje har fliser belagt med alger og mos en tendens til lettere at gå i stykker end vedligeholdt og rene fliser. Derfor kan du også forlænge levetiden for fliser, hvis de regelmæssigt algebehandles.

Tagrens.dk varetager alle dine fliseopgaver 

Rens af fliser kan godt virke som en uoverskuelig proces. Men du behøver ikke selv at stå for arbejdet.

Hos Tagrens.dk har vi adskillige års erfaring med et væld af fliseopgaver. Når du hyrer os, rykker vi hurtigt ud – og vi forlader ikke din opgave, før fliserne igen har fået deres smukke overflade tilbage. 

Sådan foregår rens af fliser 

Rens af fliser kan foregå på flere forskellige måder, og varigheden af arbejdet afhænger både af dine flisers stand, og hvor stort et fliseområde du skal have renset.

Én af de mest effektive metoder til fliserens indebærer brugen af en højtryksrenser, som renser med vand under højt og konstant tryk. Før vi påbegynder vores arbejde, vil vi vurdere dine flisers stand og lægge en konkret plan for, hvordan vi mest effektivt kan komme det uønskede snavs til livs. 

Alle vores produkter er godkendte, miljøvenlige og af højeste kvalitet. Vi har mange års erfaring med fliserens og kan stå 100% inde for kvaliteten, resultatet og den service vi yder

Imprægnering for ekstra beskyttelse 

Imprægnering af fliser er et godt udgangspunkt for et langtidsholdbart fliseområde. Hvis du har valgt det som en del af pakken vil vi imprægnere og algebehandle dine fliser, da det er med til at sikre at resultatet holder i mange år. Vi benytter os af NOWO COAT's imprægnering, der ligger en overfladebeskyttelse på flisen og samtidig reducerer fugtoptaget i flisen med op til 85%. Imprægneringen er et beskyttende skjold, der beskytter flisernes overflade mod angreb og fjerner de vækstbetingelser, der er grobund for diverse vækster. Imprægnering af fliserne giver et markant mere langtidsholdbart resultat, og derfor anbefaler vi altid, at man får denne forseglende behandling med når vi renser dine fliseområder.

Din garanti for kvalitet

Tagrens.dk er din garanti for kvalitetsarbejde. Når vi har renset dine fliser, rengør vi alt, der måtte være blevet beskidt undervejs i processen. Vi holder kontinuerligt øje med kvaliteten af vores rens for at sikre dig det bedst mulige resultat.

Og hvis du har spørgsmål til vores arbejde, besvarer vi dem meget gerne løbende. 

Skal vi rense dine fliser for dig? 

Lyder fliserens og -imprægnering som noget for dig og dine fliser? Når du henvender dig hos Tagrens.dk, besvarer vi din henvendelse så hurtigt som muligt – og vi rykker ud, når det passer dig.

Vi tilbyder både fliserens og imprægnering af fliser til konkurrencedygtige priser, og processen tager ofte kun et par timer. Kontakt os i dag, og få dine fliser tilbage i topform! 

Relateret artikler:

Algebehandling eller tagmaling

Læs artiklen

Tag

Loftrums isolering

Læs artiklen

Isolering