Effektiv hulmur og loft isolering

Katagorie

Isolering

Effektiv hulmur og loft isolering

Indledende om loftrum og hulrum isolering

Der findes flere former for efterisolering, og loft isolering og hulrum isolering er blandt de mest udbredte i de danske hjem.

Loftrumsisolering og loft isolering refererer til den proces, hvor selve loftet bliver isoleret. Hulrum isolering omfatter isolering i de vægge og gulve, hvor der er ekstra plads mellem de forskellige komponenter.

Den rette form for isolering afhænger i høj grad af både dine egne ønsker, og hvad der tidligere er blevet lavet på din bolig.


Loft isoleringens fordele

Både loft isolering og hulrumsisolering har til formål at forbedre energieffektiviteten og reducere varmetabet i både private boliger og erhvervsbygninger.

Hvad end du får dit loft, dine gulve eller dine vægge isoleret, opnår du tre store fordele, når arbejdet er gjort.

1. Spar på varmeregningen

Først og fremmest vil du med efterisolering kunne spare store summer årligt på din varmeregning.

I et hjem, der ikke er ordentligt isoleret, fyrer du nærmest for fuglene i din baghave, når du skruer op for radiatoren. Men når dit hjem er ordentligt isoleret, kan boligen holde på varmen. Dermed kan du måske slippe afsted med kun at skrue halvt op for dine varmeapparater, selv når det stormer, sner og blæser udenfor. 


2. Opnå større komfort

En velisoleret bygning har generelt set lettere ved at opretholde ensartede temperaturer end en bygning uden isolation. Dette betyder, at du sandsynligvis vil opnå større komfort i hjemmet, hvis du vælger at få dit hjem godt isoleret.


3. Mindre støjgener

Loft isolering og hulrum isolering kan også hjælpe dig med at mindske mængden af støj, der kommer udefra. Hvis dit hjem er isoleret og er udstyret med solide døre og vinduer, behøver du ikke ligge vågen hele natten, blot fordi naboen holder fest.

Og hvis du en dag beslutter dig for at sælge din bolig, kan du glæde dig ved, at en grundigt isoleret bolig som regel er attraktiv for potentielle købere.


Tagrens A/S klarer isoleringen for dig

Hos Tagrens.dk specialiserer vi os i en bred vifte af boligrelaterede håndværkeropgaver. Loft isolering er noget af dét, vi oftest udfører for de danske boligejere. Og da vi har mange års erfaring inden for feltet, kan vi hurtigt vurdere dine behov og give dig et resultat, som du kan nyde godt af både på kort og på lang sigt.


Vores arbejdsprocesser

Uanset om vi isolerer dit loft eller isolerer hulrummet mellem væggene i dit hjem, vil vi starte med at tale med dig om dine forventninger. Sådan sikrer vi, at du er helt med på, hvordan processen kommer til at forløbe, og hvilket resultat du kan se frem til.

Når vi har dannet os et overblik over selve arbejdsopgaven, vil vi finde ud af hvilken form for isolering, der er mest hensigtsmæssig i dit tilfælde, og hvordan vi skal udføre selve arbejdet.

Den gode nyhed er, at du ikke behøver at forstå forskellen mellem de forskellige opgaver. Tagrens.dk varetager hele processen for dig.

Konkurrencedygtige ydelser til lave priser 

Hjemmet er essentielt for vores velbefindende i hverdagen. Hjemmet skal behandles med respekt, og når Tagrens.dk rykker ud til dig, er din tryghed og tillid i højsædet.

Vi påbegynder først vores arbejde, når vi er nået til fuld enighed om, hvad der skal laves. Derfor forlader vi heller ikke din bygning, før vores arbejde er færdiggjort.

Vi tilbyder konkurrencedygtige ydelser til lave priser. Den samlede pris for isolering af loft afhænger altid af både isoleringsmetoden og størrelsen på opgaven. En god tommelfingerregel er dog, at omtrent 10 centimeter tyk isolering koster dig 100 kroner per kvadratmeter. 


Har du spørgsmål? 

Har du spørgsmål til vores ydelser? Ønsker du et tilbud på enten isolering af hulrum eller loftisolering af dit hjem? Eller vil du blot vide mere om vores typiske arbejdsproces?

Kontakt os i dag, og lad os sammen lægge en plan for den bedste isolering af netop din bolig.

Relateret artikler: