Loftrums isolering

Katagorie

Isolering

Loftrums isolering

Loftsisolering

I vores energibevidstesamfund er det mere relevant end nogensinde før at optimere din boligsenergieffektivitet. En effektiv og praktisk løsning på dette er ved atinvestere i loftisolering, da mange boliger nemlig ikke er isoleret tilstrækkeligt.Det medfører et stort varmetab, som videre fører til større varmeomkostninger –og det er spild af både ressourcer og dine penge.

Her kan du lære mere omalle fordelene ved loftisolering. Du kan blandt andet læse mere om, hvorfor deter en vigtig investering i ikke kun dit hjem, men også din hverdag og økonomi. Dufår også viden om, hvordan vi hos Tag Rens A/S kan hjælpe dig med at få den bedsteloftisolering.

Loftisolering: En effektiv og energibesparendeløsning

Den primære grund til,hvorfor du bør få foretaget en grundig loftisolering, er, at det kan reducerevarmetabet i dit hjem. Når dit loft ikke er ordentlig isoleret, vil varmennemmere kunne slippe ud. Som følge heraf vil du formentlig bruge flere penge påvarme til at opvarme boligen – særligt i de kolde måneder.

Med en grundig isoleringeller efterisolering af dit loft kan du forvente følgende fordele:

 • Lavere varmeforbrug
 • Reducerede omkostninger til varme
 • Forbedret indeklima
 • Mindre CO2-udledning
 • Øget boligværdi

Som allerede nævnt vil engrundig isolering af dit loft nedsætte dit varmeforbrug – og dermed også dinvarmeregning. Særligt på dit årlige gennemsnit vil du kunne se en væsentligbesparelse.

Når dit loft erordentligt isoleret, vil du også få et bedre indeklima. Det skyldes, at du vilopleve mindre træk og færre kuldebroer i din bolig. I stedet vil du få enindendørstemperatur, der er både mere stabil og behagelig.

At få isoleret dit lofter ikke kun en økonomisk smart beslutning. Det er også til gavn for miljøet. Nårdu reducerer dit varmeforbrug, reducerer du også CO2-udledningen fra din bolig.Dermed skåner du miljøet mest muligt.

Når du isolerer dit loft,er det også med at øge din boligs værdi. En bedre isolering af dit loft vilnemlig kunne medvirke til en bedre energimærkning af din bolig.
En bedre energimærkning er en fordel, hvis du ønsker at sælge boligen på ettidspunkt. Boliger med bedre energimærkning er nemlig mere attraktive. Selvhvis du ikke ønsker at sælge i den nærmeste fremtid, kan en øget boligværdistadig være en fordel; for eksempel hvis du skal have omlagt dit realkredit-eller banklån.

Efterisolering af din bolig

Hvis du har en ældrebolig, kan det meget vel være tid til en efterisolering af dit loft. Det kanogså være nødvendigt, hvis du har en nyere bolig, men isoleringen ikke eroptimal.

Når du efterisolerer ditloft, vil du opnå samme gode fordele som ved en isolering. Derfor er det altiden god idé at holde øje med, om dit loft trænger til en efterisolering. Det gørdet muligvis, hvis du oplever følgende:

 • Stigende varmeregninger
 • Ujævn temperaturfordeling
 • Kulde og træk
 • Isdannelse på taget
 • Mørke pletter på lofter
 • Stigende luftfugtighed
 • Høj lydgennemtrængning
 • Synlige revner eller huller

Hvis du oplever, at dinevarmeregninger stiger markant uden nogen tilsyneladende grund, kan det tyde på,at varmen slipper ud gennem loftet. På samme måde kan en ujævntemperaturfordeling, hvor der er store temperaturforskelle mellem de forskellerum i dit hjem også indikere en dårlig loftisolering.

Hvis du føler kulde ellertræk nedefra, når du er på boligens øverste etage eller loftet, kan det også væreet tegn på utilstrækkelig isolering. Eller hvis der dannes is på taget omvinteren, kan det også skyldes en dårlig isolering af loftet.

Mørke eller våde pletterpå loftet kan også være en indikator for, at der trænger varm luft igennem, somforårsager kondens eller skader på loftsmaterialet. Hvis du oplever en stigendeluftfugtighed, kan det også være et tegn på dårlig isolering. Og hvis dupludselig begynder at høre meget støj udenfor, selvom vinduer og døre er lukkede,kan det også tyde på en dårlig loftsisolering.

I den mere tydelige endekan du også finde synlige revner, huller eller løse isoleringsmaterialer i ditloft. I så fald trænger loftet med stor sandsynlighed til en efterisolering.

Professionel loftisolering med Tag RensA/S

Uanset om du ønsker enisolering af dit nye loft eller en efterisolering af dit nuværende, bør du vælgeen certificeret isolatør. Hos Tag Rens A/S er vi alle certificerede og pålidelige.Vi forstår vigtigheden af at forberede omhyggeligt, før vi går i gang medloftisoleringen. Vores team består nemlig udelukkende af dygtige isolatører,der har den rette erfaring og viden til at løfte opgaven for dig.

Når du vælger os til dinisoleringsopgave, kan du altid være sikker på en gennemsigtig proces. Oveni kandu også altid være sikker på et tilfredsstillende resultat – vi lever nemlig aftilfredse kunder.

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil have et uforpligtendetilbud på loftisolering hjemme hos dig.

Relateret artikler: